Dla Restauracji

Naszą ofertę kierujemy do developerów, administratorów biurowców, firm, które
w swojej siedzibie chcą posiadać punkt gastronomiczny (restaurację, kantynę, stołówkę, barek). 

DO & CO Poland Sp. z o.o. wychodzi naprzeciw oczekiwaniom Klienta.
Jesteśmy otwarci na różne formy współpracy:  

  • prowadzenie restauracji lub bufetu w oparciu o istniejące zaplecze i wyposażenie,
  • doradztwo i współpraca w zakresie: wyposażenia punktu w sprzęt gastronomiczny, aranżacji wnętrza, a następnie prowadzenie punktu w siedzibie klienta,
  • kompleksowe przygotowanie i prowadzenie punktu sprzedaży,
  • dostarczenie posiłków do obiektów nie posiadających własnego zaplecza.

 

Podstawowa oferta gastronomiczna prowadzonych przez nas placówek to:

  • 2 zupy
  • 4 składniki mięsne ( lub 3 składniki i danie dodatkowe )
  • 1 danie jarskie
  • 2 składniki skrobiowe
  • 2 jarzyny gotowane
  • 2 surówki
  • deser, kompot, sok

 

Menu obiadowe składa się z czterech tygodniowych rotacji, co oznacza, że konkretne danie może powtórzyć się nie wcześniej niż za miesiąc. Daje to Państwu możliwość delektowania się ciągle innymi potrawami DO & CO Poland.



Kontakt

Szczegółowych informacji dotyczących oferty udzieli:

Monika Czeresło
tel: +48 (22) 390 82 91
fax: + 48 (22) 390 82 07
e-mail: monika.czereslo@doco.com